Gewoon goede websites

Website die uw klanten bereiken

Websites die leiden tot klanten

Websites die leiden tot klanten

Bezoekers die binnen een seconde weer van uw website vertrekken? Een prachtige website die Google vervolgens helemaal niet toont wanneer men naar uw product of dienst zoekt? Zonde van uw investering!

Uw website moet vindbaar zijn en bezoekers bij de eerste aanblik enthousiast maken. Want dan blijven ze en kijken verder. Vervolgens moet de website hen overtuigen om contact op te nemen, een aankoop te doen, een offerte op te vragen, uw fysieke winkel te bezoeken, enzovoorts. Met dit doel voor ogen bouwen wij websites.

Websites die qua uitstraling en inhoud uw doelgroep aanspreken. Sites die goed laden en waar alles werkt, want internetgebruikers houden niet van wachten. En ook niet van zoeken. In een oogopslag moet duidelijk zijn waar zij de juiste informatie kunnen vinden.

Door toepassing van de juiste technische, grafische en tekstuele instrumenten, bouwen we zo’n site. Uiteraard passend bij uw huisstijl.

air-cargo-alliance
megafoon

Websites:

Websites:

  • Die aanzetten tot contact of aankoop

  • Met een professionele uitstraling

  • Die uw klant op Google vindt (SEO-proof)
Ons reclamebureau kan:
Ons reclamebureau kan:
websites-laten-maken

Websites laten maken

Websites laten maken

Om te zorgen dat de website aan uw wensen voldoet en leidt tot goede resultaten, nemen we alle tijd om u te leren kennen. Wat is uw werkwijze en aanbod? Wie is uw doelgroep? En wat is belangrijk voor uw klanten en uw bedrijf?

Natuurlijk moet een website aantrekkelijk zijn, maar het ontwerp mag nooit ten koste gaan van het werkelijke doel. Daarom steekt DMS veel aandacht en energie in het vinden van de perfecte balans tussen functionaliteit en uitstraling.

Er zijn verschillende programma’s waarmee een website gebouwd wordt. Voor u kunnen we zowel WordPress als ons eigen systeem (CMS) gebruiken. Dat betekent dat we een website compleet op maat kunnen maken.

Er wordt doorlopend onderzoek gedaan naar de wijze waarop mensen websites gebruiken. U kunt erop vertrouwen dat wij uw website bouwen volgens de laatste inzichten en toepassingen.

Webshop ontwikkeling

Webshop ontwikkeling

Wist u dat inmiddels driekwart van de Nederlanders online inkopen doet? En dat dit percentage alleen maar stijgend is? Een degelijk gebouwde webshop is daarom van groot belang voor uw omzet. Klanten moeten makkelijk een bestelling kunnen plaatsen en graag terug willen komen. Natuurlijk wilt u daarnaast problemen met betalingen en voorraad voorkomen.

De webshops die we bouwen zijn zeer gebruiksvriendelijk zodat uw klant precies weet waar en hoe hij een aankoop doet. Een overzichtelijke catalogus en makkelijke zoekopties zijn daarbij belangrijk. Maar evenzo belangrijk is dat ú makkelijk met het systeem kunt werken. Denk aan voorraadbeheer, administratie en communicatie met uw klanten. Hier zorgen wij voor en mocht u achteraf vragen hebben dan helpen we graag!

winkelwagen

Waar let een goede webbouwer op?

Waar let een goede webbouwer op?

Een goede webbouwer houdt continu uw doel voor ogen. Door een uitgebreid intakegesprek brengen wij uw wensen in beeld. Wat wilt u met uw website bereiken?

• Meer aankopen in uw webshop?
• Meer bezoek aan uw winkel/showroom?
• Meer afspraken?
• Naamsbekendheid?
• Klantenbinding?
• Informeren?

Naast bovengenoemde doelen, zijn er een aantal factoren die voor elke website van groot belang zijn.

webdesign
seo

Vindbaarheid (SEO)

Vindbaarheid (SEO)

Wanneer iemand op internet zoekt naar een dienst of product dat u levert, wilt u natuurlijk dat uw website getoond wordt. En niet die van de concurrent. Dit wordt bereikt met SEO. Dat zijn tekstuele en technische aspecten binnen uw website die ervoor zorgen dat u in beeld verschijnt zodra uw doelgroep naar uw aanbod zoekt.

Snelheid

Snelheid

Wist u dat Google uw website minder vaak toont wanneer deze niet snel genoeg laadt? Maar ook dat websitebezoekers wegklikken als ze moeten wachten tot een andere pagina, een product of een video verschijnt? Genoeg redenen dus om een snelwerkende website te hebben én te houden! Wij zorgen dat uw website nu en in de toekomst altijd snel laadt.

internetsnelheid
user-friendly

Gebruiksvriendelijkheid

Gebruiksvriendelijkheid

Onderzoek wijst telkens weer uit dat internetgebruikers eigenlijk behoorlijk ongeduldig zijn. Vindt iemand op uw website niet snel genoeg datgeen hij zoekt, dan verlaat hij de website weer. Om vervolgens te vertrekken naar de website van uw concurrent in de hoop daar de informatie wel te vinden.

Om uw websitebezoekers te behouden, is een goede menustructuur en logische inrichting dus van groot belang. De meest gezochte informatie zoals uw telefoonnummer of de bestelknop moet daarnaast prominent in beeld zijn.

Kleurgebruik en huisstijl

Kleurgebruik en huisstijl

De kleuren die op uw website gebruikt worden, kunnen allerlei emoties oproepen. Dat zeggen wij niet, dat wijst neurologisch onderzoek uit. U wilt met uw website vertrouwen uitstralen, de bezoeker enthousiast maken en de bestaande klanten een gevoel van herkenning geven.

Wij zorgen dat dit aspect dik in orde is. Dat betekent dat we de ene website bewust een rustige en zakelijke uitstraling geven, terwijl we de andere site wat kleurrijker maken.

kleurenwaaier

Knoppen

Knoppen

Knoppen, ook wel buttons genoemd, zijn cruciaal. Ze springen in het oog en zijn daarmee de ideale manier om de websitebezoeker snel te geven wat hij zoekt.

Er zijn veel mogelijkheden voor deze buttons. Denkt u bijvoorbeeld aan de Bel Mij-knop, App Mij-knop, Offerteaanvraag-knop en de Bestel Nu-knop. Dit worden ook wel call-to-actions genoemd, oftewel een aanzet tot actie. Want dat is wat u van uw website verwacht: de potentiële klant wordt een echte klant omdat hij actie onderneemt. Marketeers zijn gek op dit soort knoppen en acties, omdat onderzoek uitwijst dat consumenten er massaal gebruik van maken.

Inhoud en SEO-tekstschrijvers

Inhoud en SEO-tekstschrijvers

De juiste inhoud qua tekst en beeld overtuigt de websitebezoeker van de kwaliteit van uw bedrijf en aanbod. Sterke tekstkoppen, prikkelende tekst, pakkende foto’s…. ze zijn ontzettend belangrijk. Zodra de bezoeker op uw website terechtkomt, bepaalt deze in enkele seconden aan de hand van de kop en de uitstraling of hij blijft of weer vertrekt. Blijft de bezoeker, dan besluit deze in de volgende seconden of hij tot actie overgaat (bestellen, u bellen, enz.) of verder leest omdat de nieuwsgierigheid geprikkeld is.

De juiste inhoud is dus van groot belang. Wij maken gebruik van tekstschrijvers die exact weten hoe ze met de juiste koppen en tekst de bezoeker overtuigen. Die in heldere bewoording uitleggen wat u te bieden heeft en waar uw bedrijf voor staat. En die een heldere tekststructuur aanbrengen zodat de lezer niet ‘verdwaalt’ in de tekst.

Uiteraard passen zij de juiste zoekwoorden toe zodat u goed te vinden bent op internet. Echter, in een SEO-tekst mogen de zoekwoorden nooit ten koste gaan van de leesbaarheid en overtuigingskracht van de tekst! Laat staan van de inhoud. Dat is commercieel gezien niet goed, maar maakt uw vindbaarheid op internet ook niet beter. Google wordt namelijk steeds ‘slimmer’ en maakt onderscheid tussen teksten waar klakkeloos enkele zoekwoorden aan toegevoegd zijn, en teksten die goed leesbaar en inhoudelijk sterk zijn. Daarom geven wij de voorkeur aan SEO-copywriters die zoekwoorden prachtig in de tekst kunnen verweven.

Een ander argument om veel aandacht aan de inhoud van uw website te besteden, is dat Google de lengte van elk bezoek meet. Websites waar de bezoekers langere tijd verblijven, plaatst Google hoger in haar zoekresultaten. U vangt dus twee vliegen in één klap wanneer u zorgt voor boeiende en prikkelende tekst en beeldmateriaal.

Mobielvriendelijk (responsive)

Mobielvriendelijk (responsive)

Wist u dat 90% van de Nederlandse bevolking de mobiele telefoon gebruikt voor internettoegang? Daarom wilt u natuurlijk dat uw website op een gsm net zo goed werkt en er net zo goed uitziet als op een computer. Dit wordt een reponsive webdesign genoemd. DMS houdt daar bij het bouwen van al haar websites rekening mee.

responsive design