Gewoon goede sociale media

Waar wij zeggen te ontzorgen, doen we dat ook écht

Sociale media: adverteren op Facebook of gewoon berichten plaatsen?

Sociale media: adverteren op Facebook of gewoon berichten plaatsen?

Sociale media vormen een fantastisch marketingmiddel. Mits het goed wordt ingezet! Er zijn veel factoren die bepalen of deze platformen u ook werkelijk iets opleveren. Zowel op technisch, strategisch, grafisch als tekstueel vlak. Geeft u dit liever uit handen? We zetten graag onze expertise in om sociale media optimaal voor u in te zetten en te beheren. Van ‘gewone’ berichten tot gerichte advertenties

meta-facebook

Social media abonnementen

Social media abonnementen

megafoon

Sociale media:

Sociale media:

  • Complete ontzorging

  • Expertise en ervaring
Ons reclamebureau ontzorgt in:
Ons reclamebureau ontzorgt in:
social-media-beheer

Sociale media-beheer

Sociale media-beheer

Door berichten (ook wel posts genoemd) op uw socialemedia-kanaal te plaatsen, bereikt u verschillende doelen: naamsbekendheid, vertrouwen in uw bedrijf, versterking van uw klantenrelaties en het werven van nieuwe klanten.

U mist echter uw doel wanneer u niet regelmatig berichten plaatst. Dit niet op de juiste tijdstippen doet. Of niet de juiste strategie toepast. Denk bijvoorbeeld aan het juiste gebruik van hashtags, koppen, beeldmateriaal en tekst. Een tijdrovend karwei dat u wellicht liever uitbesteedt. U kunt ons inschakelen om dit marketingmiddel optimaal voor u in te zetten, zodat u er totaal geen omkijken meer naar heeft. En waar wij zeggen te ontzorgen, ontzorgen we ook écht. U wordt niet zelf alsnog aan het werk gezet met de vraag om input, beeldmateriaal en content.

Reponsbeheer | Webcare
Indien u wenst, nemen we zelfs de communicatie met de lezers van uw berichten uit handen. Immers, reageren op alle reacties die u van de lezers krijgt, kan een tijdrovende klus zijn. Maar is wel van groot belang. Stel dat bijvoorbeeld een potentiële klant een vraag aan u stelt. Een gemiste kans als deze niet (snel) een antwoord ontvangt.

Betaalde berichten op sociale media

Betaalde berichten op sociale media

Facebook, LinkedIn en Instagram zijn de meest gebruikte platformen die bedrijven voor marketingdoelen inzetten. Het is geheel afhankelijk van uw product, dienst en doelgroep welk platform het meest geschikt is voor u. Daarin adviseren wij u graag.

Deze platformen bieden de mogelijkheid om advertenties te plaatsen waardoor u extra onder de aandacht van uw doelgroep komt. De prijskwaliteitsverhouding ten opzichte van adverteren in de traditionele media als kranten en magazines, is erg gunstig. Zolang de advertentie op de juiste wijze wordt gemaakt en ingezet. En zolang er goede responsmeting plaatsvindt.

Het lastige is dat elk platform haar eigen eisen, methodes en mogelijkheden heeft. Die bovendien ook nog eens continue veranderen. U bespaart tijd en onnodige kosten door een zogeheten social advertising-expert in de arm te nemen. Als DMS beschikken we over de nieuwste kennis met betrekking tot deze materie. En hebben veel ervaring met het succesvol inzetten van socialemedia-advertenties.

Wij nemen u mee in het hele proces zodat u precies weet wát we voor u doen en wát de resultaten daarvan zijn. U wilt waar voor uw geld en wij zijn pas tevreden als u dat bent.

We hechten dan ook veel waarde aan het monitoren van het succes van uw advertentie. We houden rekening met de algoritmen en statistieken en passen voortdurend onze tactiek aan. Net zolang tot we de meest optimale strategie hebben ontdekt.

betaalde-berichten-social-media

(Facebook) bedrijfspagina maken

(Facebook) bedrijfspagina maken

Voor Facebook, maar ook LinkedIn en Instagram, kan men een bedrijfspagina maken. Dat werkt veel beter dan uw bedrijf en aanbod op een persoonlijke pagina promoten. Niet alleen is dat bij sommige socialemedia-platforms verboden, u bereikt veel meer met een bedrijfspagina.

Uw bedrijfspagina vormt, net als uw website, uw digitale visitekaartje. Waar men voorheen even snel een website opzocht om te weten wat een bedrijf te bieden heeft, kijkt men tegenwoordig vaker op sociale media. Daarom is het belangrijk dat uw bedrijfspagina een goede eerste indruk maakt.

Met name LinkedIn en Facebook bieden tegenwoordig de mogelijkheid om een bedrijfspagina een professionele en herkenbare uitstraling te geven. Zelfs uw eigen huisstijl is hierop toe te passen. Heeft u echter geen tijd om een goede bedrijfspagina te maken? Ook dit nemen wij van DMS u graag uit handen!

bedrijfspagina-maken
contentstrategie

Contentplanning en contentstrategie

Contentplanning en contentstrategie

Wanneer wij als contentmarketing-bureau worden ingeschakeld, nemen we u veel werk uit handen. Niet alleen zorgen we voor interessante en doelmatige content, we zetten ook de juiste strategie in. Een goede contentplanning is daarbij onmisbaar. Deze maken we passend bij uw aanbod, het seizoen, eventuele feestdagen, enzovoorts. Daarbij zorgen we voor een gelijkmatige en optimale verdeling van uw content over de beschikbare kanalen en beschikbare periode. Indien u wenst, kunnen we het beeldmateriaal voor de berichten op uw sociale media volledig in huisstijl opmaken. Lees meer over wat wij op het vlak van design voor u kunnen betekenen.

Adverteren op Facebook

Adverteren op Facebook

Facebook-advertenties maken, is een lucratieve manier om een groot publiek te bereiken. Het is dan ook al jaren een geliefd middel onder marketeers. Het is echter wel een vak apart. Facebook biedt namelijk oneindig veel mogelijkheden, waardoor men vaak al snel door de bomen het bos niet meer ziet. Want hoe kiest u uit al die mogelijkheden de beste voor uw advertentie? En waar haalt u de tijd vandaan om de grote hoeveelheid statistieken goed te interpreteren? Bovendien moet u een goede Facebook-bedrijfspagina aanmaken, want op een privé-account kan niet geadverteerd worden.

Wij hebben de kennis en ervaring in huis om u dit alles uit handen te nemen. Van het maken van de Facebook-advertenties, de plaatsing ervan tot en met de responsmeting. Wanneer nodig zetten we voor u een bedrijfsaccount op of optimaliseren uw bestaande account. En uiteraard houden we u op de hoogte van de resultaten! Lees meer over de advertentiemogelijkheden die wij u als DMS kunnen bieden.

facebook-icon

Voordelen bedrijfspagina sociale media

Voordelen bedrijfspagina sociale media

Bedrijfspagina’s worden steeds vaker bezocht. Daarom zien we een toename in het aantal professionele bedrijfspagina’s op Facebook, LinkedIn en Instagram. Zo’n bedrijfsaccount laat (potentiële)klanten kennismaken met uw bedrijf. Een bedrijfspagina biedt bovendien prachtige marketingmiddelen die een privé-pagina niet biedt. Wanneer u op een persoonlijk account zakelijke of commerciële berichten deelt, loopt u zelfs het risico te worden geblokkeerd.

Op uw bedrijfspagina, ook wel zakelijke pagina genoemd, kunt u veel informatie geven. Denk aan adres, openingstijden, acties en evenementen. U kunt zelfs uw producten plaatsen met een directe link naar uw webshop.

Een bedrijfspagina biedt bovendien waardevolle informatie over uw doelgroep. U kunt namelijk statistieken inzien met demografische gegevens over uw volgers, evenals het geslacht, de leeftijd en woonplaats. U ziet ook welke berichten het meeste gelezen zijn, welke advertenties het meest hebben opgeleverd, enzovoorts. Oftewel, zeer bruikbare informatie voor uw bedrijfsvoering.

bedrijfspagina
question

Welk sociale media-platform is voor mijn bedrijf het beste?

Welk sociale media-platform is voor mijn bedrijf het beste?

Afhankelijk van uw aanbod en doelgroep kan het ene platform eerder tot marketingresultaten leiden dan het andere. We adviseren u graag welk platform of combinatie van platformen het best aansluit bij uw doelen. Neemt u gerust contact op, we komen graag langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!